BEKERFINALES ZAALVOETBAL OP 19 APRIL IN ROTTERDAM

Wordt FC Eindhoven dit seizoen de winnaar van de landelijke zaalvoetbalbeker of pakt Groene Ster Vlissingen voor het eerst in zijn bestaan deze prijs? Op vrijdag 19 april staan beide teams tegenover elkaar in de finale van de KNVB Beker in het zaalvoetbal.

De finale wordt gespeeld in Topsportcentrum Rotterdam, waar om 20.30 uur wordt afgetrapt. FC Eindhoven is op papier de favoriet. De koploper in de Eredivisie won dit seizoen in de competitie tweemaal van Groene Ster (2-10 en 5-0). FC Eindhoven stond vijf keer eerder in de bekerfinale en stond driemaal met de cup in handen. In de halve finale waren de Brabanders met 5-2 te sterk voor Hovocubo.

Groene Ster Vlissingen kan het historische seizoen bekronen met een prachtige prijs. De Zeeuwse ploeg van de vertrekkende trainer Samir Yaaqobi staat voor het eerst in de clubgeschiedenis in de finale van de strijd om de KNVB Beker nadat het in de halve eindstrijd Futsal Apeldoorn verrassend uitschakelde: 3-4. Het belooft dus een spannend duel te worden.